| Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą |
| Autorius |
Pranešimas |
inesele Pradinukas

Prisijungė: 2006 08 06 Pranešimai: 69
|
Parašytas: Pir. 10 29, 2007 3:49 pm Rašyti temą: Haris Poteris ir prazutingos relikvijos |
|
|
Cia renkames visi,kurie perskaite arbe domisi septintaja HP dalimi  _________________ Everyday I miss you more...
Paskutinį kartą redagavo inesele, Tr. 10 31, 2007 9:05 pm. Redaguota 1 kartą |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
drevūnė bliūderis [...flūderis...]
![<i>bliūderis [...flūderis...] <i>bliūderis [...flūderis...]](http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/n035.gif)

Prisijungė: 2006 06 22 Pranešimai: 288 Miestas: nematomas žiobarams;)
|
Parašytas: Tr. 10 31, 2007 5:35 pm Rašyti temą: |
|
|
nu labai labas;) štai ir aš pagaliau;) kaip sekasi skaityti? kaip apskritai gyvenimas klostosi?;)  _________________ nesvarbu, tu tiki stebuklais ar ne,-jie vis vien vyksta kiekvieną dieną šiame pasaulyje.. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
inesele Pradinukas

|
Parašytas: Tr. 10 31, 2007 8:46 pm Rašyti temą: |
|
|
Laba skaityti HP angliskai tj sunkoka nu bet svarbiausia,kad bent biski gaudausi ka ten raso...
Hm... o gyvenimas tj saunus juk atostogos
Num,o kaip tau gyvenimas? _________________ Everyday I miss you more... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
![<i>bliūderis [...flūderis...] <i>bliūderis [...flūderis...]](http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/n035.gif)

|
Parašytas: Pen. 11 02, 2007 3:22 pm Rašyti temą: |
|
|
nu nelengvas, ką tik baigėsi koliokviumai (matai, koks senas ir suaugęs padaras aš esu vis dėl to:) - net universitete jau studijuoju, o harį poterį vis dar skaitau:) beje, mano kursiokė irgi labai mėgsta šiais knygas - sako, svarbiausia, kad jos labai labai linksmos)
šiaip net per atostogas turiu darbo..
bet,va, atsikvėpimui pažiopsai kokį hario poterio filmą, ir biški linksmiau:) _________________ nesvarbu, tu tiki stebuklais ar ne,-jie vis vien vyksta kiekvieną dieną šiame pasaulyje.. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
inesele Pradinukas

|
Parašytas: Antr. 02 05, 2008 7:16 pm Rašyti temą: |
|
|
na va pagaliau ir y LT isverte oj kaip laukiu vasario29d  _________________ Everyday I miss you more... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |

|
Parašytas: Št. 02 09, 2008 2:12 pm Rašyti temą: |
|
|
mama man užsakė, nors sakiau, kad nevrta-jau ir taip skaičiau. bet turėti bus smagu _________________ nesvarbu, tu tiki stebuklais ar ne,-jie vis vien vyksta kiekvieną dieną šiame pasaulyje.. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
inesele Pradinukas

|
Parašytas: Antr. 03 18, 2008 11:41 am Rašyti temą: |
|
|
Jau perskaicia 7Hp kazkaip net keista jog paskutine dalis... bet siaip tikrj labai buvo ydomu skaityt ir db vel antra krt pradejau skaityt ;) _________________ Everyday I miss you more... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|